17Apr/23

Trata zmagovalec Super lige 2022/23

Zmagovalec Zaključnega turnirja Super lige 2022/23 v Postojni je škofjeloška Trata, ki je v nedeljskem finalu po podaljšku premagala Ilirsko Bistrico. Tretje mesto sta osvojili zasedbi sežanske Skale in kobjeglavskega Agrochem Hrasta.

 

05Apr/23

18. krog Super lige 2022/23

Po zmagi v Postojni in ob porazu sežanske Skale v Kopru je škofjeloška Trata redni del Super lige zaključila na prvem mestu. Polfinalna para aprilskega zaključnega turnirja, ki bo 15. in 16. aprila v Postojni, sta Trata – Agrochem Hrast in Skala – Ilirska Bistrica. Elitni rang tekmovanja zapušča zadnjeuvrščeni Orlek Oro Met Pivka. Posnetek dvoboja iz Kopra si lahko ogledate v posnetku na spletni Kosci TV.

27Mar/23

Potrjeni potniki na zaključni turnir Super lige

Sobotni 17. krog Super lige je prinesel odločitev o zadnjih dveh potnikih na aprilski zaključni turnir, na katerem se bodo na nevtralnem terenu za naslov prvaka borili Skala, Trata, Ilirska Bistrica in Agrochem Hrast. V boju za obstanek si je Velenje Premogovnik pred zadnjim krogom priboril zmago prednosti pred Orlek Oro Met Pivko.

20Mar/23

Napeta derbija v Škofji Loki in Kopru

Sobotni 16. krog balinarske Super lige je ponudil kopico zanimivih obračunov. Škofjeloška Trata je z zmago v derbiju ujela sežansko Skalo, Ilirska Bistrica je z zmago v Kopru naredil velik korak proti zaključnemu turnirju, ljubljanski Krim je zagrenil življenje kobjeglavskemu Agrochem Hrast, Postojna je s slavjem proti Velenjčanom ohranila teoretične možnosti za četrto mesto, Zabiče pa so vpisale novo zmago v Pivki.